Floating FB popout byReview Results

21. mei 2017 16:05
by Antoinette
0 Reacties

Spicy mango dip with rice cakes - Mango picante para remojar y galletas de arroz - Pittige mango dip met rijstwafels

21. mei 2017 16:05 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Normal you eat fruit as fruit. Such as mango, you slice it fine, you eat it with other fruit or with some yoghurt or with some (homemade) granola. Nice as breakfast or as a snack for the afternoon. Sweet, fresh and it's very good for your body and health

Mango contains beta carotene and is good for your eyes. Mango contains potassium that lowers your blood pressure and it has vitamin A en C that's good for your skin. 

Eat a mango every day and you give your iron deficiency and your memory a boost. And why not add immediately some spirit such as these spicy mango dip with homemade rice cakes. 

Do you have 10 minutes? Make this spicy mango dip. Do you have more time left? Make then also the rice cakes and follow the step by step instructions.

Enjoy of LA COMIDA Deliciosa 

Want to make another rice cookie recipe?


Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Normal comes fruta como fruta. Como mango, lo picas, lo comes con otra fruta o con algo yogur o con algo granola. Bueno si un desayuno o entre comidas por la tarde. Dulce, fresco y es muy bueno para tu cuerpo y salud.

Mango contiene beta-caroteno y es bueno para tus ojos. Mango contiene potasio que rebaja tu presión y tiene vitamina A y C que es bueno para tu piel. 

Come cada día un mango y tú das tu deficiencia de hierro y tu memoria un impulsar. Y por qué no añadir en seguida algo energía como este mango picante para remojar con galletas de arroz casero. 

¿Tienes 10 minutos? Haz este mango picante para remojar. ¿Tienes más tiempo? Haz entonces también las galletas de arroz y sigue la explicación paso a paso.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

¿Quieres hacer una otra receta con galletas de arroz?

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Normaal eet je fruit als fruit. Zoals mango, je snijdt het fijn, je eet het met andere fruit of met wat yoghurt of met wat (zelfgemaakte) granola. Lekker als ontbijt of als een tussendoortje voor de middag. Zoet, fris en het is heel goed voor je lichaam en gezondheid.

Mango bevat bétacaroteen en is goed voor je ogen. Mango bevat kalium dat je bloeddruk verlaagt en heeft vitamina A en C dat goed voor je huid is. 

Eet elke dag een mango en je geeft je ijzertekort en je geheugen een boost. En waarom niet gelijk wat pit toevoegen zoals deze pittige mango dip met zelfgemaakte rijstwafels. 

Heb je 10 minuten? Maak deze mango dip. Heb je meer tijd? Maak dan ook de rijstwafels en volg de stap voor stap uitleg

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Wil je een ander recept met rijstkoekjes maken?

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Slow roasted mushrooms with steamed buns - Champiñones tostados lento con bocadillos cocidos al vapor - Langzaam geroosterde champignons met gestoomde broodjes

Floating FB popout byReview Results

6. augustus 2017 12:08
by Antoinette
0 Reacties

Slow roasted mushrooms with steamed buns - Champiñones tostados lento con bocadillos cocidos al vapor - Langzaam geroosterde champignons met gestoomde broodjes

6. augustus 2017 12:08 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Because I don’t eat meat, I was looking for something that looks similar, and then not only for the flavor. Also how it looks. So of kind of meats I don’t even remember anymore how it really tastes. Why am I still looking for it? Looking for the substantial texture of meat. Or is it a kind of withdrawal symptoms by which your taste buds and/or your body suddenly is in a big need for meat.

I know it and nevertheless if I think of meat itself to prepare it not to mention to eat it than I don’t feel well with it. 

Strangely enough I have no problems with fish or eggs and more variations of tofu and tempeh comes already very close. With the right marinade you can let them taste like meat. Although you will always see that you don’t have them in your fridge and do have a box with mushrooms. 

Why not marinate those mushrooms in a spicy meat marinade for a couple of hours or longer. I marinate them once in a while for 24 hours and than roast them well in a very hot pan. And yes, such a mushroom really tastes fleshy. 

Watch the video or read the recipe.

Enjoy of  La Comida Deliciosa

Try also this recipe with mushrooms: filo pastry dippers with spicy mushrooms and sweet chili sauce. Do you want the recipe go to the blogpost.

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Porque no como la carne, fui en busca de algo que parece, y entonces no sólo para el sabor. También cómo él parece. Así de tipos de carnes no lo sé más cómo los saben realmente. ¿Por qué a pesar de todo he buscado? Buscar Ir en busca la estructura de la carne. O es un tipo de síntomas de abstinencia con qué tus papilas gustativas y/o tu cuerpo así en una necesita de carne muy grande.

Lo conozco y sin embargo cuando pienso en carne propia para preparar y menos para comerle entonces no me siento bien cerca de eso. 

 Por raro que parezca no tengo problema con pescado y huevos. Y para más variación ya te acercas muy cerca. Con el adobo justo los puedes dejar saber incluso a la carne. Ya verás siempre que justo ellos no están en el frigorífico y sí esa caja con champiñones. 

¿Por qué no marinar esos champiñones en un adobo de carne muy sazonado por unas horas o más. He marinado los alguna vez por 24 horas y entonces tostar bien en una olla muy caliente. Y sí, tanto champiñón sabe luego carnoso.

Mira el vídeo o lee la receta.

Disfruta de  La Comida Deliciosa

Prueba también esa receta con champiñones: pasta filo para remojar con champiñones picante y salsa de chili dulce. ¿Quieres la receta ve a la entrada de blog.

Hi, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Omdat ik geen vlees eet, was ik op zoek naar iets wat er op lijkt, en dan niet alleen voor de smaak. Ook hoe het er uit ziet. Zo weet ik van vleessoorten niet eens meer hoe het echt smaakt. Waarom ben ik dan toch op zoek? Op zoek naar de stevige structuur van vlees. Of is het een soort van afkickverschijnsel waarbij je smaakpapillen en/of je lichaam zo in ene een grote behoefte heeft aan vlees.

Ik ken het en toch als ik aan vlees zelf denk om het klaar te maken laat staan om het op te eten dan voel ik mij daar niet goed bij. 

Gek genoeg heb ik met vis en eieren geen probleem. En voor meer variatie kom je met tofu en tempeh al heel dicht in de buurt. Met de juiste marinade kun je ze zelfs naar vlees laten smaken. Al zal je altijd zien dat je ze net niet in de koelkast heb liggen en wel die doos met champignons. 

Waarom niet die champignons in een kruidige vlees marinade voor een paar uur of langer marineren. Ik heb ze wel eens 24 uur gemarineerd en dan in een hele hete pan goed roosteren. En ja, zo’n champignon smaakt dan vlezig.

Bekijk de video of lees het recept.

Geniet van La Comida Deliciosa

Probeer ook dit recept met champignons: filodippers met kruidige champignons en zoete chili sauce. Wil je het recept ga dan naar de blogpost.

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top