Floating FB popout byReview Results

16. juni 2013 20:09
by Antoinette
2 Reacties

Een Mengeling van Smaken

16. juni 2013 20:09 by Antoinette | 2 Reacties


Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Zoals ik al eerder vertelde gebruik ik steeds meer kruiden en specerijen bij het koken. Zo kun je specerijen ook in gebak gebruiken. Om dit uit te proberen ben ik op zoek gegaan naar een bakrecept met specerijen en daarvoor hoef je eigenlijk niet lang over na te denken: spekkoek.

In spekkoek gaat onder andere kaneel, nootmuskaat, kruidnagelpoeder en kardemom in. Voordat ik mij aan de echte spekkoek waag ben ik eerst met een eenvoudige variant begonnen: de spekkoek cake, een luchtige cake met de smaak van spekkoek. Door het mengsel van de spekkoek als muffins te maken is het eigenlijk nog meer smullen. Wat vind jij? 

Lees het recept of maak taart met mangosaus en ganache.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Dat ziet er heerlijk uit. Smullen!

Ja en het smaakt heerlijk, met die specerijen. Zeker smullen. Dank je wel.

Pingbacks and trackbacks (2)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top