Floating FB popout byReview Results

13. september 2015 11:52
by Antoinette
0 Reacties

Verse pesto van basilicum met zelfgemaakte pasta | Fresh pesto of basil with homemade pasta | Tagliatelle hecho por un mismo con pesto fresco con albahaca

13. september 2015 11:52 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Pasta is always ready in a sec, you cook the water, put the pasta with it and after a minute of 10 (depending of the sort of pasta) you drain it and you mix it with a sauce.

I thought I had some pasta at home and that was not the case. And what do you than if you are in the mood for pasta? You make it yourself. The most important ingredient, the flour "0", I have. I start on time because making your own pasta takes a little longer than pulling out the pasta of the package. When the dough is resting I make a pesto sauce of basil. Quickly made. And then later on enjoying of a plate of pasta with pesto. Don't forget the cheese. 

Read the recipe or make the gnocchi with parsley, chili pepper and lemon-butter sauce.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Siempre pasta está casi lista, hierves el agua, pon la pasta y después de 10 minutos (según el tipo de pasta) lo escurres y mezclas con una salsa.

Pienso que tuvo pasta en casa y no fue ése el caso. ¿Y qué haces cuándo tienes ganas de comer pasta? Haces mismo. El ingrediente más importante, la harina "00", yo tengo. Empiezo en tiempo porque hacer tu propia pasta dura un poco más tiempo entonces sacar la pasta del envase. Cuando la masa está descansando hago una salsa de pesto de albahaca. Y muy tarde disfrutar de un plato de pasta con pesto. No olvida el queso. 

Lee la receta o haz eso gnocchi con perejil, pimiento de chile y salsa de limón y mantequilla.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Pasta is altijd zo klaar, je kookt het water, doet de pasta erbij en na een minuut of 10 (afhankelijk van het soort pasta) giet je het af en meng je het met een saus.

Ik dacht dat ik nog pasta in huis had en dat was niet het geval. En wat doe je dan als je toch zin hebt in pasta? Zelf maken. Het belangrijkste ingrediënt, de bloem "00", heb ik. Ik begin op tijd want zelf pasta maken duurt iets langer dan de pasta uit de verpakking halen. Als het deeg ligt te rusten maak ik een pesto saus van basilicum. Snel gemaakt. En dan straks genieten van een bord pasta met pesto. Vergeet vooral de kaas niet. 

Lees het recept of maak deze gnocchi met peterselie, chilipeper en citroen botersaus.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top