Floating FB popout byReview Results

30. juni 2013 19:49
by Antoinette
2 Reacties

Heerlijke Vulling in Brood Wikkelen

30. juni 2013 19:49 by Antoinette | 2 Reacties


Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Ik ben meer een liefhebber van vis en eet vaak andere vervangers voor vlees, zoals kikkererwten en champignons. Ook met kruiden en specerijen kun je met allebei lekkere variaties maken.

In dit geval een empanada, een pastei gevuld met alles wat je je maar kunt bedenken. Voor deze empanada heb ik champignons gebruikt (zowel de witte als de kastanjechampignon). Een lekkere ingrediënt voor het 'in brood wikkelen', dit is Nederlands voor het Spaanse werkwoord empanar. 

Na een beetje snijwerk heb je na 15 minuten in de oven een lekker gerecht dat je als voorgerecht of als snack kunt eten en als je wilt natuurlijk ook als hoofdgerecht en zelfs warm of koud. 

Nu vandaag het zonnetje schijnt en de temperatuur de 20 graden voorbij is gegaan. Hoe eet jij de empanada eigenlijk het liefst? Warm of toch maar koud? 

Lees het recept of maak deze tonijnballetjes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Ook dit ziet er weer heerlijk uit en biedt heel veel mogelijkheden tot varieren! Lekker.

Inderdaad.

Pingbacks and trackbacks (2)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top