Floating FB popout byReview Results

7. september 2014 13:39
by Antoinette
0 Reacties

Salade van geroosterde rode biet en rucola | Salad of roasted beetroot and rucola | Ensalada de remolacha asada y rúcula

7. september 2014 13:39 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

This week at lunch break I sat outside with a friend enjoying the sun. She had prepared a salad herself with red pepper, tomato, chick peas and nuts. She told me that she eat a salad more often and less bread.

What makes a salad so delicious is every time you can experiment with ingredients, dressing, herbs, colors and something of a bite. Another well-known advantage is that it doesn't cost you so much time. This salad I have made once before and the roasted flavor of the beetroot with the balsamic vinegar is something different again. In the meantime turn on your oven. 

Read the recipe or make the lamb's lettuce with goat cheese and raspberries.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Esta semana de la pausa del mediodía me senté fuera con una amiga disfrutar del sol. Ella tenía preparado mismo una ensalada con pimiento, tomate, garbanzos y nueces. Contó que ella come una ensalada otra veces y menos pan.

Que hace una ensalada así deliciosa es que puedes experimentar cada vez con ingredientes, aliño, hierbas, colores o algo con un bite. Otra ventaja conocida es que no llevas tiempo. Esta ensalada ya he hecho una vez y el sabor tostado de la remolacha con el vinagre balsámico es otra vez algo diferente. De momento enciende tu horno. 

Lee la receta o haz Hierba de canónigos con queso de cabra y frambuesas.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Van de week zat ik in de lunchpauze met een vriendin buiten van de zon te genieten. Ze had zelf een salade bereid met paprika, tomaat, kikkererwten en noten. Ze vertelde dat ze vaker een salade eet en minder brood.

Wat een salade zo lekker maakt is dat je elke keer weer kunt experimenteren met ingrediënten, dressing, kruiden, kleuren of iets met een bite. Een ander bekend voordeel is dat het je niet zoveel tijd kost. Deze salade heb ik al een keer gemaakt en de geroosterde smaak van de rode biet met de balsamicoazijn is weer eens iets anders. Zet alvast je oven aan. 

Lees het recept of maak de Veldsla met geitenkaas en frambozen.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Heerlijke Vulling in Brood Wikkelen

Floating FB popout byReview Results

30. juni 2013 19:49
by Antoinette
2 Reacties

Heerlijke Vulling in Brood Wikkelen

30. juni 2013 19:49 by Antoinette | 2 Reacties


Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Ik ben meer een liefhebber van vis en eet vaak andere vervangers voor vlees, zoals kikkererwten en champignons. Ook met kruiden en specerijen kun je met allebei lekkere variaties maken.

In dit geval een empanada, een pastei gevuld met alles wat je je maar kunt bedenken. Voor deze empanada heb ik champignons gebruikt (zowel de witte als de kastanjechampignon). Een lekkere ingrediënt voor het 'in brood wikkelen', dit is Nederlands voor het Spaanse werkwoord empanar. 

Na een beetje snijwerk heb je na 15 minuten in de oven een lekker gerecht dat je als voorgerecht of als snack kunt eten en als je wilt natuurlijk ook als hoofdgerecht en zelfs warm of koud. 

Nu vandaag het zonnetje schijnt en de temperatuur de 20 graden voorbij is gegaan. Hoe eet jij de empanada eigenlijk het liefst? Warm of toch maar koud? 

Lees het recept of maak deze tonijnballetjes.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Ook dit ziet er weer heerlijk uit en biedt heel veel mogelijkheden tot varieren! Lekker.

Inderdaad.

Pingbacks and trackbacks (2)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top