Floating FB popout byReview Results

20. december 2015 09:56
by Antoinette
0 Reacties

Wellington met paddenstoelen, walnoten en blauwe kaas | Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese | Wellington con setas, nueces y queso azul

20. december 2015 09:56 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Beef Wellington is a popular dish with Christmas. It radiates warmth by the crispy dough and the combination of meat and mushrooms. With a Beef Wellington the right doneness of the meat is important.

I make the vegetarian version of the Wellington with a combination of the savoriness of the different sorts of mushrooms, the crunchiness of the nuts and the saltiness and creaminess of the cheese. Take a hour time about it and enjoy making this recipe, the preparing of the different ingredients, the forming of the Wellington, decorating it and then wait calm so that the oven does it's work. Have a nice Christmas.

Read the recipe.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Solomillo Wellington es un plato popular con los días de Navidad. Lo radia calor por la masa crujiente y la combinación de la carne y setas. Con un solomillo Wellington el cocido justo de la carne es importante.

Hago la versión vegetariano del Wellington con una combinación del algo salado de las setas, el crujiente de los nueces y la sal y el cremoso del queso. Tomarse una hora y disfruta del hacer de esa receta, preparar del diferentes ingredientes, el formar del Wellington, el decorar y pues esperar calma de modo que el horno hace su trabajo. ¡Feliz Navidad!

Lee la receta.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Beef Wellington is met de Kerstdagen een geliefd gerecht. Het straalt warmte uit door het knapperige deeg en de combinatie van vlees met paddenstoelen. Bij een Beef Wellington is de juiste gaarheid van het vlees belangrijk.

Ik maak de vegetarische versie van Wellington met een combinatie van de hartigheid van de verschillende soorten paddenstoelen, het krokante van noten en het zoute en romige van de kaas. Neem een uur de tijd en geniet van het maken van dit recept, het bereiden van de verschillende ingrediënten, het vormen van de Wellington, het decoreren en dan rustig wachten zodat de oven zijn werk doet. Fijne Kerstdagen.

Lees het recept. 

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top