Floating FB popout byReview Results

13. maart 2016 15:04
by Antoinette
0 Reacties

Kastanje-chocolade dessert | Chestnut chocolate dessert | Postre de castaña y chocolate

13. maart 2016 15:04 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa

I love chocolate, I love sweet and to keep this in balance I don't eat often a dessert. A dessert with chocolate, cocoa powder, dates (the sweetness in the cake), the mascarpone, the whipped cream and the chestnut puree.

Now that I'm writing this I notice that it's a whole lot of sweet again, just like the time with the Espresso-meringue with hazelnut cream. Not too have much of a nibble than its allowed to. I'm especially curious of the chestnut puree. This is the first time that I'll be using this. I saw the can on the shelf of the supermarket and I thought why not. The structures, colors and flavors makes it till a dessert to have a nice nibble. Do you have a quarter of a hour? 

Make the recipe and take a bite and ...

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Me gusta el chocolate, me gusta dulce y para mantener eso en equilibrio yo como un postre de vez en cuando. A postre con chocolate, cacao en polvo, dátiles (el dulce en el bizcocho), el mascarpone, la nata batida y el puré de castañas.

Ahora apunto esto yo noto que esta vez está muchísima dulce, como la vez con el Merengue exprés con nata de avellana. No puede picar demasiado entonces lo puede. Estoy curioso al puré de castañas. Es la primera vez que uso esto. Vi la lata en el estante del supermercado y pienso porqué no. Las texturas, colores y sabores hacen lo a un postre para picar bueno. ¿Tienes quince minutos? 

Haz la receta y toma un bocado y después ... 

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Ik houd van chocolade, ik houd van zoet en om dit in balans te houden eet ik af en toe een toetje. Een toetje met chocolade, cacaopoeder, dadels (het zoete in de cake), de mascarpone, de slagroom en kastanjepuree.

Nu ik het zo opschrijf merk ik dat dit weer heel veel zoet is, net zoals die keer met de Espresso-meringue met hazelnootroom. Niet te veel van snoepen dan mag het. Ik ben vooral benieuwd naar de kastanjepuree. Dit is de eerste keer dat ik dit gebruik. Ik zag het blik op de schap van de supermarkt staan en ik dacht waarom niet. De structuren, kleuren en smaken maken het tot een toetje om lekker van te snoepen. Heb je een kwartiertje? 

Maak het recept en neem een hap en dan ... 

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Wellington met paddenstoelen, walnoten en blauwe kaas | Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese | Wellington con setas, nueces y queso azul

Floating FB popout byReview Results

20. december 2015 09:56
by Antoinette
0 Reacties

Wellington met paddenstoelen, walnoten en blauwe kaas | Wellington with mushrooms, walnuts and blue cheese | Wellington con setas, nueces y queso azul

20. december 2015 09:56 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Beef Wellington is a popular dish with Christmas. It radiates warmth by the crispy dough and the combination of meat and mushrooms. With a Beef Wellington the right doneness of the meat is important.

I make the vegetarian version of the Wellington with a combination of the savoriness of the different sorts of mushrooms, the crunchiness of the nuts and the saltiness and creaminess of the cheese. Take a hour time about it and enjoy making this recipe, the preparing of the different ingredients, the forming of the Wellington, decorating it and then wait calm so that the oven does it's work. Have a nice Christmas.

Read the recipe.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Solomillo Wellington es un plato popular con los días de Navidad. Lo radia calor por la masa crujiente y la combinación de la carne y setas. Con un solomillo Wellington el cocido justo de la carne es importante.

Hago la versión vegetariano del Wellington con una combinación del algo salado de las setas, el crujiente de los nueces y la sal y el cremoso del queso. Tomarse una hora y disfruta del hacer de esa receta, preparar del diferentes ingredientes, el formar del Wellington, el decorar y pues esperar calma de modo que el horno hace su trabajo. ¡Feliz Navidad!

Lee la receta.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Beef Wellington is met de Kerstdagen een geliefd gerecht. Het straalt warmte uit door het knapperige deeg en de combinatie van vlees met paddenstoelen. Bij een Beef Wellington is de juiste gaarheid van het vlees belangrijk.

Ik maak de vegetarische versie van Wellington met een combinatie van de hartigheid van de verschillende soorten paddenstoelen, het krokante van noten en het zoute en romige van de kaas. Neem een uur de tijd en geniet van het maken van dit recept, het bereiden van de verschillende ingrediënten, het vormen van de Wellington, het decoreren en dan rustig wachten zodat de oven zijn werk doet. Fijne Kerstdagen.

Lees het recept. 

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Pingbacks and trackbacks (1)+

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top