Floating FB popout byReview Results

1. december 2013 17:11
by Antoinette
0 Reacties

Met een vleugje kaneel | With a touch of cinnamon | Con un viso de canela

1. december 2013 17:11 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Now we slowly pass from autumn to winter and public holidays are coming, dishes which you can associate with warmth are even more tempting.

So December is the month of cinnamon. Especially in pastry cinnamon occurs a lot and this month it's in a mix of spices for spice bread nuts and in almond pastry roll, this one is rather super sweet, but hey, you will eat it once a year at the very most. And else you may/can eat it again with Eastern (and that will take 140 days, 20 weeks or nearly 4 months). 

Read the recipe or make layered cake.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Ahora pasamos lento desde otoño hasta invierno y los días de fiestas vienen, son platos los puedes asociar con el calor están muy tentadores.

Zo staat de maand december in het teken van kaneel. Vooral in gebak komt kaneel veel voor en deze maand is dat in speculaaskruiden voor de pepernoten en in banketstaaf, dit is wel superzoet, maar hé, je eet het hooguit één keer per jaar. En anders mag/kan je het weer met Pasen eten (en dat duurt nog 140 dagen, 20 weken of bijna 4 maanden). 

Lee la receta o haz bizcocho con condimentos.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Nu we langzaam overgaan van de herfst naar de winter en de feestdagen er aan komen, zijn gerechten die je met warmte kunt associëren nog verleidelijker.

Zo staat de maand december in het teken van kaneel. Vooral in gebak komt kaneel veel voor en deze maand is dat in speculaaskruiden voor de pepernoten en in banketstaaf, dit is wel superzoet, maar hé, je eet het hooguit één keer per jaar. En anders mag/kan je het weer met Pasen eten (en dat duurt nog 140 dagen, 20 weken of bijna 4 maanden).

Lees het recept of maak spekkoek.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top
La Comida Deliciosa | Mini eggplants pizza’s with mozzarella and green herbs - Pizza de berenjenas pequeñas con mozzarella e hierbas verdes - Mini auberginepizza’s met mozzarella en groene kruiden

Floating FB popout byReview Results

13. mei 2018 11:50
by Antoinette
0 Reacties

Mini eggplants pizza’s with mozzarella and green herbs - Pizza de berenjenas pequeñas con mozzarella e hierbas verdes - Mini auberginepizza’s met mozzarella en groene kruiden

13. mei 2018 11:50 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Slowly we strip us from winter. Every now and then a pin-prick, cold and dampness change with tropic temperatures. And so often a dish gives you already the feeling of other weather. Pizza you compare with taking it slow and relaxed. Green herbs are of all seasons and gives you also that summery feeling.

Today I’m in the kitchen looking for summer. I don’t make pizza of flour, I make mini pizzas of eggplant. Slices of eggplant in the pan, good frying. Put them on a plate with a beautiful layer of mozzarella and different herbs like parsley, basil and dill. Sprinkle some red chili pepper and lemon zest over it and it clears up automatically. 

Read the recipe or make eggplant tempura with Grana Padano cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Poco a poco despojamos del invierno. De cuando en cuando un pinchazo, frío y humedad cambian con temperaturas tropicales. Y tantas veces un plato te da ya el sentimiento de otra tiempo. Pizza comparas con tranquilo y relajado. Hierbas verdes son de todos estaciones y da también el sentimiento verano.

Ahora estoy en la cocina voy en busca de verano. No hago pizza con harina, hago mini pizzas de berenjena. Lonchas de berenjena en una sartén, fríe bueno. Ponlos en un plato con una capa bonita de mozzarella e hierbas diferentes como perejil, albahaca y eneldo. Rocía algo guindilla y ralladura de limón y sólo escampa. 

Lee la receta o haz tempura de berenjena con queso Grana Padano.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Langzaam aan ontdoen we ons van de winter. Af en toe een speldenprik, koud en nattigheid wisselen met tropische temperaturen. En zo vaak geeft een gerecht je al het gevoel van ander weer. Pizza vergelijk je met rustig aan en relaxed. Groene kruiden zijn van alle seizoenen en geeft je ook dat zomers gevoel.

Vandaag sta ik in de keuken op zoek naar zomer. Ik maak geen pizza van bloem, ik maak mini pizza’s van aubergine. Plakken aubergines in de pan, goed bakken. Leg ze op een bord met een mooie laag van mozzarella en verschillende kruiden zoals peterselie, basilicum en dille. Strooi er wat rode peper en citroen rasp over en het klaart vanzelf op. 

Lees het recept of maak aubergine tempura met Grana Padano kaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top