Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,
Slowly we strip us from winter. Every now and then a pin-prick, cold and dampness change with tropic temperatures. And so often a dish gives you already the feeling of other weather. Pizza you compare with taking it slow and relaxed. Green herbs are of all seasons and gives you also that summery feeling.
Today I’m in the kitchen looking for summer. I don’t make pizza of flour, I make mini pizzas of eggplant. Slices of eggplant in the pan, good frying. Put them on a plate with a beautiful layer of mozzarella and different herbs like parsley, basil and dill. Sprinkle some red chili pepper and lemon zest over it and it clears up automatically.
Read the recipe or make eggplant tempura with Grana Padano cheese.
Enjoy of LA COMIDA Deliciosa
Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,
Poco a poco despojamos del invierno. De cuando en cuando un pinchazo, frío y humedad cambian con temperaturas tropicales. Y tantas veces un plato te da ya el sentimiento de otra tiempo. Pizza comparas con tranquilo y relajado. Hierbas verdes son de todos estaciones y da también el sentimiento verano.
Ahora estoy en la cocina voy en busca de verano. No hago pizza con harina, hago mini pizzas de berenjena. Lonchas de berenjena en una sartén, fríe bueno. Ponlos en un plato con una capa bonita de mozzarella e hierbas diferentes como perejil, albahaca y eneldo. Rocía algo guindilla y ralladura de limón y sólo escampa.
Lee la receta o haz tempura de berenjena con queso Grana Padano.
Disfruta de LA COMIDA Deliciosa
Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,
Langzaam aan ontdoen we ons van de winter. Af en toe een speldenprik, koud en nattigheid wisselen met tropische temperaturen. En zo vaak geeft een gerecht je al het gevoel van ander weer. Pizza vergelijk je met rustig aan en relaxed. Groene kruiden zijn van alle seizoenen en geeft je ook dat zomers gevoel.
Vandaag sta ik in de keuken op zoek naar zomer. Ik maak geen pizza van bloem, ik maak mini pizza’s van aubergine. Plakken aubergines in de pan, goed bakken. Leg ze op een bord met een mooie laag van mozzarella en verschillende kruiden zoals peterselie, basilicum en dille. Strooi er wat rode peper en citroen rasp over en het klaart vanzelf op.
Lees het recept of maak aubergine tempura met Grana Padano kaas.
Geniet van LA COMIDA Deliciosa