Floating FB popout byReview Results

6. april 2014 20:01
by Antoinette
2 Reacties

Een keer zonder vlees | Once without meat | Una vez sin carne

6. april 2014 20:01 by Antoinette | 2 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

If you've been on my blog frequently then you know that I'm doing fancy cooking weekly with as result every time an other dish which I show on this blog. Lately I noticed that I had prepared quite a lot of sweets.

To vary this a little bit I'm busy doing more with other sort of dishes. So I eat a warm dish every evening and I forget to show these dishes. Why? For me it is time. On a weekly day it's rather quick, quick and in the weekend I make more time to cook, to try out. 

This time it's a nutritious dish with chick peas. It's already been a while ago that I bought a can of chickpeas and what are you going to make of it. I've made a kind of burgers then as replacement of meat. By adding herbs and spices I was completely turned and eat it now regularly. Now I use chick peas as falafel, easy to dip in the tzatziki, and together with the lettuce and the flatbread a marvelous dish. 

Read the recipe or make these tuna bolls.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

Cuando ya has sido muchas veces en mi blog entonces sabes que estoy cocinando algo especial seminal con como resultado cada vez otro plato que dejo mirar en ese blog. Noté últimamente que demasiado ya hube preparado muchos dulces.

Para alternar esas un poco estoy ocupado con otro tipo de platos. Así como una comida caliente cada noche y olvido para dejar mirar estas comidas. ¿Por qué? Para mí es el tiempo. Un día de entre semana es en realidad rápido, rápido y el fin de semana dejo más tiempo para cocinar, para testar. 

Esta vez es un plato nutritivo con garbanzos. Hace tiempo otra vez que compré una lata de garbanzos y qué vas de hacer. Entonces he hecho un tipo de burguesas como sustituto de carne. Para añadir las hierbas y espacias estuve completamente así y ahora como regularlas. Ahora utilizo los garbanzos como falafel, remojar en el tzaziki, y juntos con la lechuga y el pan de llano una comida fantástica. 

Lee la receta o haz esas bolas de tuna.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Als je al vaker op mijn blog bent geweest dan weet je dat ik wekelijks aan het kokerellen ben met als resultaat elke keer een ander gerecht dat ik op deze blog laat zien. Ik merkte laatst dat ik al best veel zoetigheden had klaargemaakt.

Om dit een beetje af te wisselen ben ik ook meer met andere soort gerechten bezig. Zo eet ik elke avond een warme maaltijd en vergeet ik om deze maaltijden te laten zien. Waarom? Voor mij komt het door de tijd. Op een doordeweekse dag is het toch snel, snel en in het weekend maak ik meer tijd vrij om te koken, om uit te proberen. 

Deze keer is het een voedzaam gerecht met kikkererwten. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blik kikkererwten kocht en wat ga je er dan van maken. Ik heb toen een soort burgers van gemaakt als vervanger van vlees. Door het toevoegen van kruiden en specerijen was ik helemaal om en eet het nu geregeld. Nu gebruik ik de kikkererwten als falafel, makkelijk om in de tzatziki te dippen, en samen met de sla en het platbrood een fantastische maaltijd. 

Lees het recept of maak deze tonijnenballetjes.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reacties (2) -

Is het mogelijk om het recept te publiceren? Hartelijk dank, Lieve

Hallo Lieve,

Dank je wel voor je alertheid. Het recept is gepubliceerd. Klik op de link onder aan de foto's en het recept opent zich.

Groet,

Antoinette

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top