Floating FB popout byReview Results

18. mei 2014 12:15
by Antoinette
0 Reacties

Een Simpele Manier om Voedzaam te Eten | A Simple Way to Eat Nutritious Food | Un Manera Simple para Comer Nutritivo Comida

18. mei 2014 12:15 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Last week sweetness was powerful, a lot of sweetness, maybe too much sweetness. For once it's allowed and this week I'll compensate it again with nutritious food, so a lot of vegetables this week.

As I was young my mother made every Wednesday chips with applesauce and a meatball. Every time she sliced the potatoes as chips herself. It seemed me nice to make chips myself. Now I've got rid of the deep fryer a long time ago and to deep-fry with oil and a pan, no I'm not feel like it. 

I make chips in the oven: colorful chips of sweet potato. With this I make a green salad of spinach and pine nuts and a sauce to dip in the chips. Something from the old days and also still again from nowadays. 

Read the recipe or make the spinach courgette muffins with goat cheese.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

La semana pasada predominó dulce, muy dulces, quizá bastante mucho dulce. Puede para una vez y esta semana compenso eso con nutritiva comida, así muchas verduras esta semana.

Cuando era pequeño mi madre hizo patatas fritas cada miércoles con compota de manzana y un albóndiga. Cada vez cortó mismo las patatas a patatas fritas. Me parecí bien para hacer patatas fritas mismo. Hace mucho tiempo ya me he deshecho la freidora y freír con aceite en una olla, no, no tengo ganas. 

Hago las patatas fritas en el horno: patatas fritas lleno de color de batata. Por la presente hago una ensalada verde de espinacas con piñones y una salsa para remojar las patatas fritas. Algo del pasado y en el fondo también de ahora.

Lee la receta o haz muffins con espinacas, calabacín y queso de cabra.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Vorige week overheerste zoet, heel veel zoet, misschien wel te veel zoet. Voor een keer mag het en deze week compenseer ik dat weer met voedzaam eten, dus heel veel groente deze week.

Toen ik klein was maakte mijn moeder elke woensdag gebakken friet met appelmoes en een gehaktbal. Elke keer sneed ze zelf de aardappelen tot friet. Het leek me wel leuk om zelf friet te maken. Nu heb ik een tijd geleden de frituurpan al weggedaan en frituren met olie en een pan, nee, daar heb ik geen zin in. 

Ik maak friet in de oven: kleurrijke friet van zoete aardappel. Hierbij maak ik een groene salade van spinazie met pijnboompitten en een saus om de friet in te dippen. Iets van vroeger en toch ook weer van nu. 

Lees het recept of maak de spinazie courgette muffins met geitenkaas.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top