Floating FB popout byReview Results

17. januari 2016 13:18
by Antoinette
0 Reacties

Espresso-meringue met hazelnootroom | Espresso meringue with hazelnut cream | Merengue exprés con nata de avellana

17. januari 2016 13:18 by Antoinette | 0 Reacties

Hi, foodlover of La Comida Deliciosa,

Sometimes you make a dish and you don't eat it anymore and so you eat it more often, even twice in one week time. A very delicious dessert and oh so bad for your diet with the mascarpone, the double cream and the sugar.

The first time I made this dessert for Christmas Eve, it tasted very well only far too sweet. A week later on New Year's Eve I made the dessert again and now the flavors were in good balance. A double treat and enjoying very much and now the recipe goes back in the cupboard and will appear sometime again, for example with the next public holidays.

Read the recipe and also try this recipe: cookies with chocolate-nuts-ginger.

Enjoy of  LA COMIDA Deliciosa 

Hola, amante de comida de La Comida Deliciosa,

A veces, haces un plato y comes lo nunca y así comes otras veces, incluso dos veces en una semana tiempo. Un postre muy delicioso y así mal para la línea con el mascarpone, nata batida y el azúcar.

La primera vez he hecho este postre por noche-buena, lo supo muy bien sólo demasiado dulce. Una semana después en Nochevieja he hecho el postre de nuevo y ahora los sabores fueron en buen equilibrio. Una delicia doble y disfruta mucho más y ahora la receta se vuelve en el mueble y aparece una vez de nuevo, por ejemplo con los días de fiesta que vienen.

Lee la receta y prueba esa receta: galletitas con chocolate-nuez-jengibre.

Disfruta de LA COMIDA Deliciosa 

Hallo, eetliefhebber van La Comida Deliciosa,

Soms maak je een gerecht en eet je het nooit meer en zo eet je het vaker, zelfs twee keer in een week tijd. Een heel heerlijk dessert en oh zo slecht voor je lijn met de mascarpone, de slagroom en de suiker.

De eerste keer heb ik dit dessert gemaakt voor Kerstavond, het smaakte heel goed alleen veel te zoet. Een week later op Oudejaarsavond heb ik het dessert opnieuw gemaakt en nu waren de smaken in goede balans. Een dubbele traktatie en heel veel van genoten en nu gaat het recept weer terug in de kast en komt het weer een keer te voorschijn, bijvoorbeeld met de volgende feestdagen.

Lees het recept en probeer ook dit recept: chocolade-noten-gemberkoeken.

Geniet van LA COMIDA Deliciosa 

Reactie plaatsen

Copyright 2017 La Comida Deliciosa

Top